Showing posts with label set hamil. Show all posts
Showing posts with label set hamil. Show all posts

Monday, April 3, 2017

RASA LEBIH CERGAS DENGAN SET HAMIL SHAKLEE!


Assalamualaikum & Hi ;))

"RASA LEBIH CERGAS DENGAN SET HAMIL SHAKLEE" - Pn Hasnitah

Gee bukan cakap2 je tau SHAKLEE ni bagus. Tapi ramai dah yang gtau dan dapat efek best bila rajin consume suplemen Shaklee ni. Alhamdulillah. 


Macam customer gee ni cakap, kak Hasnitah nama dia;

"Alhamdulillah stakat ni ok..kak biasa tkdk alahan..ambil set tu rasa lbh cergas skit x mudah letih."




Best kan. Rasa macam bestnya lah preggy ni. Enjoy je sebab lebih ceegas tak mudah letih! Hihi. InshaAllah kesanny untuk ibu & baby skali dapat. 


So untuk mummy2 to be or yang baru preggy & tengah preggy tu gee rekomen Set Mengandung dari Shaklee. Dan syoknya set ni boleh terus ambil lepas bersalin berpantang menyusu skali! Jimat!

Apa yang ada dalam set hamil shaklee ni? Meh kita tengok apa suplemen yang sesuai untuk mummy2 semua :)




Dalam jadual bawah ni pulak gee kongsikan apa kebaikan dan manfaat setiap suplemen untuk ibu hamil. 







Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116


FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Friday, January 13, 2017

Jerawat Naik Masa Hamil!



Aaaaaaa... Jerawat naik masa hamil!

Gambar belah kiri : bulan 8/2016

Jerawat yang sangat kronik. Ya, bagi ruby kroniklah sebab sepanjang hidup tak pernah jerawat naik macam ni. Ruby ni jenis susah nak naik jerawat even period pun. 

Pipi kiri kanan dengan jerawat bernanah & berdarah. Kat kawasan dagu pun sama.. sedeyyy. 

Allah, malu sangat nak keluar rumah. Apatah lagi nak COD Shaklee, memang minta husband je pergi hantarkan.

Nak tengok cermin lagilah tak dek mood. Dengan parut hitam sebab suka picit dan pegang2. Geram!

Sampai anak2 tanya, mak sakit ke? Kenapa muka jadi macam tu mak ? Nanti abang bawak mak pergi klinik nak x ?

Alahaii anak.. soalan yang buat mak rasa down sangat. Macam ni rupanya perasaan orang yang ada masalah kulit. 


***

Belah kanan : 08/01/2017

#shakleeEffect

Alhamdulillah, kulit dah makin ok. Dah boleh senyum lebar. Anak2 dan suami pun perasan perubahan demi perubahan. Gembira sangat!

Apa yang Ruby ambil? Ruby ambil Set Hamil Shaklee. Trimester kedua baru Ruby tambah Omega Guard. 

Mungkin mengandung kali ke 4 ni, hormon tunggang terbalik. Jerawat naik dengan suburnya. Hahahaha. Pengalaman ngeri sungguh. 

-Kredit to Puan Ruby-


Moga perkongsian ini dapat membantu dan jadi inspirasi untuk anda yang ada masalah macam Puan Ruby kita ni. InshaAllah selagi kita berusaha dan berikhtiar pasti boleh!








Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!