Showing posts with label Vivix. Show all posts
Showing posts with label Vivix. Show all posts

Thursday, November 2, 2017

Promosi Shaklee: November 2017


Bulan November ni Shaklee buat promosi lagi best dari yang lepas.

Jika bulan Oktober lepas ada Promosi ESP, bulan ni ada 3 Promosi best!!

Apa dia? Jom cuci mata tengok gambar dulu untuk promosi bulan ni.


1- Promosi VIVIX 

Beli 2 botol Vivix dapat ...

• Less 5%
• Free Membership
• Free Postage
• Cash back RM 36. 10

Total semua lebih kurang RM 150!



Apa itu VIVIX?

Boleh baca kat sini, VIVIX



2- Beli mana-mana kombo set berikut dan cukup 100uv,

ESP
VITAMIN C
VITALEA 
BCOMPLEX
OMEGA GUARD

Boleh beli GLA COMPLEX @ VITAMIN E dengan harga lebih murah ( diskaun 20% tiap satu)




3- Promosi Vitalea Kids 

Beli 3 botol Percuma 1 botol!




VITALEA: MULTIVITAMIN UNTUK KANAK-KANAK DENGAN RASA ANGGUR ! 


» Ia lengkap dengan 18 multivitamin & multimineral termasuk 100% Vitamin C, D, E dan 8 jenis vitamin B yang akan membantu melengkapkan nutrisi dalam badan di mana ia tidak dapat diperolehi semuanya dari makanan seharian.

» Juga mengandungi 200mg kalsium, magnesium, zinc, cooper dan banyak lagi yang akan membantu proses tumbesaran dan pertumbuhan tulang kanak-kanak.

.


✔Membantu menguatkan kecerdasan minda
✔Menyokong kesihatan dan pembinaan tulang yang kuat
✔Menguatkan gigi
✔Membekal makanan kepada sel badan untuk memastikan tubuh lebih bertenaga dan sihat
✔Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
✔Melindungi kesihatan otot, jantung dan fungsi saraf
✔Mengekalkan tekanan darah dan rentak jantung yang normal
✔Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelak anemia atau merawat anemia
✔Membantu meningkatkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan
✔Mencegah penyakit beguk (tiroid)
✔Membantu dalam penyerapan zat dari makanan harian

.

Siapa yang perlu mengambil Vita-Lea For Children?

Sesuai untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas yang ada masalah :

▪Kurang minum susu
▪Kurang atau memilih makanan
▪Tak suka makan sayur, buah
▪Kerap jatuh sakit seperti demam, selsema
▪Kurang aktif dan cergas

Vita-Lea For Children juga sesuai diambil jika ibu bapa yang ingin menguatkan sistem imun tubuh dan melengkap nutrisi harian anak-anak.







PROMOSI SAH SEPANJANG BULAN NOVEMBER 2017 INI SAJA!!

JOM DAPATKAN SEKARANG SEBELOM STOK HABIS!




Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Tuesday, May 16, 2017

Bacaan Kencing Manis & Darah Tinggi Turun dengan Vivix!



Assalamualaikum dan hi semua ;)

Entri kalini gee nak share sharing dari salah seorang rakan Shaklee kami di Grup S2UMarvelous. 

Kisah mak Imma consume Vivix Shaklee. 





Nak tau kisah penuh dr Imma jom baca...


Sharing dari Shaklee by Imma~

Pagi semalam, mok Imma gi Hospital Kubang Kerian. 

Nak ambil result darah. Hari tu dah pergi untuk ambik darah. Biasalah hospital kerajaan ambil masa sikit nak tau result darah kan.. Kene tunggu tarikh berikutnya baru boleh dapat tahu result. 

Bila mok update result kat whatsapp group, 1 family happy dan bersyukur sangat. Sebab mok kata, bacaan kencing manis dah turun kepada 5.1! 

Imma ingat lagi, 2 bulan lepas, Imma balik kampung. Masa tu ibu jari kaki mok luka dan bernanah. Risau sangat, sebab bernanah dan keluar air bisa. Bawa mok pergi klinik, doktor cek kencing manis mok 14. Doktor kata, at least nak 8 sebab mok memang dah lama menghidap kencing manis.. so doktor macam tak konfiden nak target turun banyak, tu yang doktor kata at least 8. 

Masa tu baru 2 botol vivix mok makan, Imma bagitau mok, teruskan je makan. Imma akan kirim vivix kat mok tiap bulan. Masuk bulan April, Imma kirim botol ke 3 kat mok. 

Alhamdulillah. Tak sangka pulak semalam bacaan kencing manis mok turun banyak. 5.1.. syukur sangat sangat. 

Pastu, mok kata kolestrol jahat pun turun jugak, daripada 8 kepada 4. 

Syukur alhamdulillah. Hadiah untuk mok sempena Hari Ibu semalam. 

Imma pesan kat mok, kalau consume vivix jangan tinggalkan ubat yang hospital bagi. Just makan macam biasa ubat hospital tu. Air kosong kene minum. 

Syukur alhamdulillah.. happy sangat. Tq Allah, kerana izinkan semua ini berlaku. 

Kalau ada kawan-kawan yang ada mak menghidap kencing manis, Imma sangat rekomen bagi mak korang consume vivix. Serius, Imma boleh katakan pelaburan yang sangat samgat berbaloi. Lagi pun, mak kita sendiri juga yang sihat. 

Botol ke 4 vivix bakal menyusul dengan ikatan reben dan kotak berbalut cantik, istimewa untuk bonda tersayang.

Sayang mok. 


Testimoni dr mak Imma sendiri







Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Thursday, February 2, 2017

PROMOSI SHAKLEE: FEBRUARI 2017


Asalamualaikum & hi!

Bulan baru promosi baru dari Shaklee Malaysia untuk bulan Februari ni yer. Promosi kalini memang best Shaklee bagi. Sebab ada promosi Beli 1 Percuma 1! Seronok tak seronok? hihi :)


PROMOSI BELI 1 PERCUMA 1 - ALFALFA COMPLEX 

Pek 330 tablet (Expired date:  Ogos 2017)
Pek 700 tablet (Expired date: Jun 2017)


Apkah Alfalfa?

Alfalfa ini terkenal sebagai Raja SegalaTumbuhan kerana dia kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian. Antaranya ada protin, asid amino, serat, klorofil, 10 vitamin, 15 zat galiam, 8 enzim dan fitokimia.


Apakah Kebaikan Alfalfa Complex Shaklee?
  • Agen detoks yang menyingkirkan toksin dari badan
  • Meneutralkan badan yang banyak asid 
  • Membersih hati, kolon dan darah
  • Melawan alahan seperti kulit, hidung sensitif, kurap
  • Mengurangkan masalah gastrik & gangguan hati
  • Mengurangkan bau badan, ulat air dengan berkesan 
  • Memperbaiki masalah sistem penghadaman, sembelit 
  • Menghapuskan lemak & mengurangkan kolesterol
  • Mencegah penyakit jantung, strok, darah tinggi
  • Berfungsi seperti serat yang akan menyerap kolesterol
  • Bertindak sebagai pembersih darah
  • Melawan, mencegah & memperbaiki sel-sel kanser
  • Melegakan keletihan, kelesuan badan
  • Melegakan sakit arthritis
  • Mencegah endema, pengumpulan air dalam badan

Alfalfa ni juga femes di kalangan wanita. Apa pula kebaikan Afalfa Shaklee untuk wanita2 di luar sana?
  • Memperbaiki & mengurangkan keputihan 
  • Membuang angin dalam badan
  • Membantu mudah awas sekaligus elak sembelit 
  • Membantu merapatkan semula faraj
  • Melancarkan pengeluaran darah nifas 
  • Membantu percepatkan pemulihan & pengecutan rahim 
  • Memperbanyakkan susu ibu 
  • Menghangatkan hubungan suami isteri 
  • Menegangkan payudara 
  • Memberi kelegaan masa haid 

Tahukah anda? Setiap tablet Alfalfa Shaklee ni mengandungi 300mg Alfalfa. Dan jika anda mengambil 10 tablet Alfalfa Shaklee ia menyamai khasiat segelas susu!





PROMOSI BELI 1 PERCUMA 1 - LECITHIN

180 Capsul (Expired date: April 2017)

Lecithin biasa lebih terkenal untuk kurus sebab dia bantu menguraikan & memecahkan lemak2 dalam darah kita.

Kebaikan lain Lecithin Shaklee;
  • Melembapkan & menghaluskan kulit
  • Mengaktifkan metabolisme sel 
  • Melambatkan penuaan
  • Memperbaiki alergi seperti penyakit kulit
  • Menghalang batu karang, lecithin mengemulsi lebihan kolesterol
  • Melindungi & memulih kesihatan hati
  • Mengandungi kolin yang akn mempertingkatkan kuasa pembelajaran & meningkatkan daya ingatan
  • Menghalang Alzheimer
  • Meringankan stress
  • Menghalang tekanan darah tinggi dgn menghalang arteriosklerosis & melancarkan peredaran darah
  • Memperbaiki kesihatan prostat
  • Lecithin pelembut najis berkesan dalam melembapkan usus & meleraikan toksin dalam badan


* * *

Berita baik untuk peminat Set Kurus Bajet ( kombo Alfalfa & Lecithin) ni, korang beli 1 set kurus bajet ni akan dapat 1 set lagi secara Percuma! 




* * *



PROMOSI OSTEMATRIX BELI 6 PERCUMA 1

Ostematrix mengandungi kalsium, magnesium, vitamin D, manganese, zinc dan tembaga. Dia dalam kaplet kecil dan mudah ditelan. Bagi yang tak suka minum susu atau tak mengambil kalsium, gee rekomen sangat untuk ambil Ostematrix!

Kebaikan Ostematrix;
  • Memperbaiki kejang, kebas
  • Meringankan sakit waktu haid 
  • Mengimbangi tekanan darah
  • Penenang saraf
  • Menggalakkan tidur lebih lena
  • Memperbaiki mood swing, depresi,sakit kepala & pitam
  • Mengimbangi PH tubuh
  • Menghalang obesiti bila tua kelak
  • Merangsang detoksifikasi
  • Memperbaiki sakit gastrik 
  • Mengurangkan formsi batu karang
  • Memelihara metabolisme kerangka & pertumbuhan otot
  • Mencegah osteoporosis, artritis
  • Membantu masalah sembelit bagi ibu hamil, lepas bersalin
  • Menguatkan kuku, gigi dan tulang


PROMOSI VITALEA BELI 3 PERCUMA 1

Kebaikan Vitalea for Kids untuk anak-anak:
  • Membekal 18 multivitamin & multimineral termasuk 100% Vitamin C, D, E dan 8 jenis vitamin B
  • 200mg kalsium, magnesium, zinc, cooper dan banyak lagi yang membantu proses tumbesaran dan pertumbuhan tulang kanak-kanak
  • Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
  • Membantu menguatkan kecerdasan minda
  • Membekal makanan kepada sel badan untuk memastikan tubuh lebih bertenaga dan sihat
  • Melindungi kesihatan otot, jantung dan fungsi saraf
  • Membantu meningkatkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan 

Siapa yang perlu mengambil Vita-Lea For Kids ni
  • Yang kurang minum susu
  • Yang memilih makanan atau kurang makan
  • Yang tak suka makan sayur, buah
  • Yang kerap jatuh sakit seperti demam, selsema
  • Yang kurang aktif dan cergas

* * *



Purchase With Purchase (PWP) : Berpeluang dapat Mug Shaklee Edisi Terhad!


Pembelian ini hanya untuk:
  • Energy for Life Set (2 botol Vivix) atau
  • Daily Essential Set (ESP, Vitalea, Vita C, Omega)

Dengan setiap pembelian setdi atas itu, korang layak untuk mendapatkan:
  • Mug Shaklee Edisi Terhad ini yang berharga RM 10.60
  • 2 Creating Healthier Lives Paper Bag secara Percuma!

Tambahan untuk setiap belian 2 botol Vivix ini juga, korang layak untuk mendapat:
  • Keahlian Shaklee Percuma
  • Kos Penghantaran Percuma
  • Pulangan Wang Tunai






Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjt tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 0135707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih memilih Shaklee ;)


Tuesday, January 17, 2017

Testimoni Vivix dan Diabetes


Assalamualaikum dan hi semua ;)

Alhamdulillah. Untuk entri kali ini gee nak share testimoni Vivix untuk pesakit Diabetes atau kencing manis. Jom kita cuci mata dulu yer. Moga perkongsian dari gee ni boleh jadi pemangkin semangat untuk anda!













* * *

Ok. Bagaimana Vivix Shaklee ni boleh membantu dan memperbaiki Diabetes @ kencing manis?


Ramuan yang ada dalam Vivix yang terdiri daripada 4 campuran botani yang kaya dengan resveratrol dan polifenol ini sebenarnya banyak memberi manfaat kepada pesakit diabetes. 


1. Memperlahankan atau mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin (“metabolic syndrome”). Vivix adalah antioksidan yang berkuasa untuk membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak. Jadi, pengambilannya secara berterusan dapat memberi manfaat dalam mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarah kepada penyakit kardiovaskular dan kencing manis yang disebabkan oleh kerosakan gen.


2. Mengawal kepekatan gula dalam darah

Karbohidrat yang dicerna akan menghasilkan gula yang memberikan kita tenaga. Walau bagaimanapun, pengambilan karbohidrat yang tinggi seperti nasi akan menyebabkan kandungan gula dalam darah kita meningkat. Dengan Vivix, polifenol yang terkandung dalam anggur muscadine akan melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi yang menyebabkan kencing manis.


3.Mengelakkan kerosakan mata & menggalakkan penyembuhan luka dengan segera. 

Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam membaiki penglihatan dan menyembuhkan luka dengan segera.


4.Mencegah pembentukan protein AGE

Protein AGE (advanced glycation end products) terhasil daripada protein dan gula berlebihan dalam badan. Ia boleh menyebabkan atherosclerotic, sel mati dan komplikasi penyakit kencing manis. Salah satu dari mekanisma anti-penuaan Vivix adalah dengan memperlahankan penbentukan protein AGE ini.


InshaAllah... dengan ikhtiar Vivix dan mengamal Vivix ni setiap pasti boleh membantu pesakit Diabetes / kencing manis. Dan sangat penting juga untuk menjaga pemakanan harian yer! 





BERITA BAIK! ADA PROMOSI VIVIX SEPANJANG BULAN JAN 2017 INI!








Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif berkenaan Shaklee.


Nama: Nurzhiana bt Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!


*TQ semua untuk testimoni2 dari rakan2 shaklee :))





Monday, January 9, 2017

Vivix Shaklee dan Jeragat!




[ Vivix & Masalah Jeragat! ]

Mak saya umor 48 tahun tahun ni (2016). Kisahnya mak ada masalah jeragat teruk dan satu sebabnya mak ada mengambil pil perancang. Mak tak boleh stop ambil ubat perancang nanti dapat adik .. hihi

Muka mak memang dah lama ada masalah kusam dan berjeragat. Dah macam2 produk dah pakai. Kesan dia elok dan kulit jadi gebu tapi jeragat still lagi boleh nampak. Ada yang macam setompok tanda lahir dah. 
 
Sampai abah cakap " dahla, dah tak cantik nak wat camne". 


Jadi satu hari tu saya bagi la kat mak sebotol Vivix. Mula2 mak ada cakap dia rasa ngantuk la along.. Mak tak boleh buat kerja. Saya cakap teruskan je minum Vivix tu dan juga rajin2 minum air kosong. 
 
Lepas sebulan kemudian, ada nampak perubahan.. jeragat mak dah makin pudar dan kulit pun nampak bersih! Kawan2 ofis mak pon tegur. Dorang cakap mak nampak muda.. hihi. Sekarang dah nak masok botol ketiga dah mak minum Vivix ni. Hehe.. Selain tu saya pun ada add on Collagen Powder untuk mak. 

Tambahan sepanjang consume Vivix ni asma mak takde menyerang lagi. Harap2 pulih sepenuhnya.. inshaAllah 


[ Testimoni Ibu kepada Puan Akmal]


Alhamdulillah .. semoga perkongsian ini memberi manfaat dan dapat membantu masalah jeragat. 






Berminat nak dapatkan Vivix , bulan ini ada Promosi Vivix ya sepanjang Januari 2017! Sangat2 berbaloi Promosi Vivix bulan ni. Jom dapatkan sekarang juga!











Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Sunday, January 8, 2017

Kulit Cantik Lepas Minum Vivix Shaklee!


Assalamualaikum & hi semua ;)

Apa kabar? Moga semua sihat selalu ya. Alhamdulillah entri kali ni gee nak share testimoni Vivix Shaklee pulak. Sebab bulan Januari ni kan tengah hangat Promosi Vivix!


Sebelum tu gee suka rekomen Vivix ni jika korang tak suka makan banyak vitamins. Sebabnya Vivix ni korang ambil sesudu Vivix sehari saja ya! Syok kan! Efek pun cepat dapat tau. Mostly ramai cakap macam tu. 
 

Ok. Gee nak share kebaikan Vivix untuk kecantikan kulit kita. Bagaimana dia bantu?

Tapi sebelum tu jom cuci mata tengok Testimoni Vivix untuk bab2 kecantikan dulu ya.. hihi

















Bagaimana Vivix ni membantu mencantikkan kulit kita?


Vivix bantu melambatkan tanda2 penuaan seperti;

-Kedutan 
-Eye bag
-Bintik hitam 
-Jerawat
-Jeragat 


Vivix yang sangat tinggi antioksidan ini juga sangat2 bagus untuk korang yang banyak terdedah kepada cahaya matahari, UV, dan pencemaran yang boleh menyebabkan kadar penuaan tubuh jadi lebih cepat. Kiranya Vivix ni bantu melambatkan proses penuaan kulit! 





Kandungan Resveratrol dalam Vivix ini juga boleh mencerahkan kulit dan buat kulit jadi glowing tanpa perlu makeup! 


Ada jeragat? Yes Vivix pun boleh bantu sebab dia powerful antioksidan! Antioksidan ni penting untuk membaiki & memulihkan sel2 kulit mati or rosak. Sel yang rosak ni yang buatkan kulit mudah naik jeragat ya!

Bila sel2 kulit dah renew baru automatik kulit pun jadi cantik, lebih bersih, cerah & berseri! Best kan! Sebab tu ramai yang consume Vivix ini efek wajah nampak lebih muda dan berseri! 

Vivix meremajakan kulit dari dalam!


Vivix is Proven! Dalam satu ujian klinikal menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular! 

Maksudnya Vivix ni membantu memperbaiki sel DNA kita dan melambatkan proses penuaan dari dalam!






Berita baik buat penggemar Vivix! Sepanjang Januari 2017 in Shaklee Malaysia ada buat Promosi Vivix! Sangat2 lah jimat tau promosi ni. Jom!












Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Nurzhiana M Yunus


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Wednesday, January 4, 2017

Promosi Vivix Shaklee Januari 2017

 
Assaamualaikum dan hi :)


Selamat tahun baru 2017!  Untuk bulan Januari ni Shaklee ada buat Promosi Vivix! yeayyy... best kan?! Hihi. Promosi Vivix ni memang ramai yang tunggu tau sebab biasa Shaklee buat setahun skali je.



~Promosi Vivix sah hingga 31 Januari 2017~


Dalam banyak2 suplemen Shaklee, Vivix ni paling best dan paling menarik perhatian gee. Dalam 1 botol Vivix ni macam khasiat kita dapat. Dan Vivix ni siap dipatenkan! woww best tak best!


Apa itu Vivix?

Vivix adalah cecair pekat berwarna merah yang merupakan hasil gabungan daripada 4 bahan2 unik botani yang unggul iaitu Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Kesemua bahan botani ini sangat kaya dengan polifenol.




Apa pula Polifenol ?

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat terbaik antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


* * *


Ok. Untuk ingrediant Vivix ini ada 4 bahan utama dia guna. Dan semua bahan2 ni sangat2 best. Nak tau best tak best jom....


1- ANGGUR MUSCADINE

Anggur ni saiz sebeser bola golf! Yess betul. Sebelem kenal Vivix ni gee tak tau pun ada anggur besar macam ni. Hebatnya anggur ni dia ada lebih satu pasangan kromosom yang bermanfaat untuk kesihatan. Maksudnya anggur muscadine ada 20 kromosom berbanding anggur biasa. Anggur ni ada ciri-ciri untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser, juga sebagai anti-virus dan anti-bakteria.

Anggur muscadine dan bijinya adalah salah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri anti-radang. Jika dibandingkan dengan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan!




2- ELDERBERRY

Bukan sebarang Berry tapi berry jenis PREMIUM HIGH CLASS dalam salasilah keluarga berry uolls! Elderberry ni sangat popular dan telah lama digunakan dalam perubatan tradisional.

Antara manfaat lain yang sangat penting dari Jus Elderberry adalah:
  • Kemampuannya untuk mencegah cancer, fakta ini dikaitkan dengan antioksidan yang terkandung di dalamnya.
  • Meningkatkan sistem imunisasi tubuh serta sangat membantu dalam mengurangkan radang penyakit AIDS dan cancer.
  • Berupaya untuk menurunkan kadar kolesterol untuk mencegah penyakit jantung.
  • Membantu mengatasi dan merawat masalah diabetes.
  • Meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.


3- PURPLE CARROT

Purple carrot pun ada?! Yes purple carrot ni sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytochemical termasuk lah carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab. Anthocyanins bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen yang berupaya untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.

Asid klorogenik adalah anti oksidan paling banyak dalam semua carrot termasuk lah Purple Carrot. Ia bertanggungjawab mengurangkan risiko penyakit Diabetes.




4- POLYGONUM CUSPIDATUM (Knotweed Jepun)

Sejenis tumbuhan perenial yang besar berasal dari asia, juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Knotweed jepun adalah sumber komersial Resveratrol. Polygonum Cuspidatum banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplement ANTI PENUAAN.





Hebat kan bahan2 botani yang diguna untuk menghasilkan Vivix Shaklee ini kan?! Setelah digabungkan kesemua bahan2 botani ini, Vivix Shaklee boleh bertindak dalam 4 mekanisma utama iaitu;


1. Memperbaiki DNA - Setiap hari sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Vivix membantu mempertahankan dan memulihkan DNA sel tubuh dengan memperlahankan proses tersebut.


2. Memperbaiki tenaga - Sel tubuh kita cepat kehilangan tenaga apabila terdedah kepada penuaan dan ini menyebabkan fungsi sel menurun. Dengan Vivix dapat membantu menguatkan sel-sel tubuh.


3. Melambatkan pembentukan protien AGE - Protien AGE (advance glycation end products) yang berlebihan boleh mempercepatkan pengoksidaan sel yang membawa kepada kerosakan sel. Vivix dapat melambatkan pembentukan protien AGE.


4. Kawalan genetik - Penuaan membawa kepada kemerosotan umur pada tahap selular. Vivix boleh mengaktifkan satu kawalan genetik utama yang akan melambatkan penuaan pada peringkat selular.



Kesimpulannya, Vivix Shaklee ini;
  • Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Membantu dalam proses penurunan berat badan
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Menyokong kesihatan mata
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Membantu mengelakkan kanser / merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – bertindak melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan






Selain untuk kesihatan, Vivix Shaklee juga telah terbukti dapat membantu menyelesaikan masalah2 serius seperti:
  • Alzheimer atau nyanyuk
  • Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
  • Diabetes
  • Gout
  • Kolestrol tinggi 
  • Kanser dan tumor
  • Katarak dan masalah mata
  • Letih 
  • Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh 
  • Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
  • Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
  • Masalah saraf
  • Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
  • Tekanan Darah Tinggi


Tahukah anda? Vivix Shaklee mengandungi resveratrol, di mana kebaikannya bersamaan 3000 gelas arak merah. Tetapi! Vivix Shaklee 10x lebih bertenaga daripada resveratrol. Dan ia TIDAK mengandungi alkohol dan menggunakan bahan2 semulajadi yang terbaik dan bermanfaat untuk kesihatan menyeluruh. Vivix telah mendapat sijil HALAL daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).


Bagi yang tidak suka mengambil tablet atau tidak suka mengambil banyak2 suplemen, Vivix Shaklee pilihan terbaik untuk anda! Dengan hanya mengamalkan sesudu atau 5ml Vivix Shaklee setiap hari ia dapat menjaga dan meningkatkan kesihatan secara menyeluruh. Pendak kata Vivix Shaklee ni Perfect untuk kesihatan dan kecantikan .




Vivix Shaklee juga boleh dicampur dalam minuman kegemaran anda!







Ok. Siapa yang boleh mengambil Vivix Shaklee ini? 
  • Mereka yang berumur 18 tahun ke atas
  • Yang ingin awet muda ( kulit cantik remaja )
  • Yang inginkan badan sihat
  • Individu yang aktif bersukan
  • Ada masalah rabun mata – pegambilan antioksidan yang tinggi sangat penting
  • Pesakit Diabetes
  • Pesakit gout
  • Arthritis
  • Ibu bapa yang sibuk bekerja
  • Individu yang ingin kurus
  • Yang ingin berhenti merokok!

Vivix Is Proven! Inilah antara sebab VIVIX sentiasa jadi pilihan ramai even harga dia mahal. But, mahal mahal Vivix pun tetap high demand tau sebab khasiat dan kebaikan Vivix tu sendiri!



Testimoni Consumer Vivix Shaklee





























**OFFER BEST UNTUK SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL VIVIX DAN KE ATAS, ANDA BERPELUANG UNTUK MENDAPATKAN:



Untuk setiap ahli baru @ new membership dan buat belian 100uv dalam satu resit, anda berpeluang untuk membeli Shaker Shaklee yg Limited Edition ini!




Semua membership Shaklee layak untuk membeli multi stack ini dengan setiap belian 150uv!




Juga sama, setiap membership Shaklee layak untuk membeli Caritomax buy 1 1 ini dengan setiap belian 150uv dalam satu resit!








Hubungi gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


WA 013-5707812

Instagram: @shakleebygee

FB: Ziana Eunos