Friday, August 4, 2017

Testimoni Vitamin C untuk Jerawat


Muka banyak naik jerawat?

Harini Gee nak share satu testimoni dari customer Gee sendiri.

Customer gee ni amik Vitamin C untuk jerawat. Mula-mula beliau cerita kat gee yang muka kerap naik jerawat dari bulan Oktober tahun lepas. Parut pun susah nak hilang. So beliau nak cuba produk Shakle untuk perbaiki masalah jerawat.

Pertama kali cuba Vitamin C Saklee ni dan mula consume vitamin C dari bulan May 2017.

Dalam masa 3 bulan dan tak abis lagi sebotol Vitamin C tu jerawat dah kecut. Takda lagi naik jerawat besar ok kecik. Sekarang yang ada tinggal parut je lagi. Alhamdulillah.

Ok. Ni gee share gambar muka beliau sebelum dan selepas. Jelas nampak beza dia kan. Dalam 3 bulan jer dah dapat hasil macam ni. Baru amik Vitamin C.



Ok. Gee nak share secara ringkas kebaikan Vitamin C untuk kulit. 

Nama panjang vitamin C Shakled ialah SR VITAMIN C PLUS. Satu botol biasa boleh tahan hingga 5-6 bulan. 

- Membantu penghasilan collagen dalam tubuh
- Perlindungan daripada sinar UV
- Mengurangkan kesan sunburn
- Mengurangkan parut & masalah jerawat
- Membantu prevent masalah jerawat degil
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Menggantikan tisu yang rosak & menyembukan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi (Bukan muka sahaja tau)
- Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema
- Mengatasi masalah jerawat pasir & nasi
- Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
- Kulit lebih glowing & radiant


** Fakta Vitamin C Shaklee - 1 tablet membekalkan 7.5 biji buah oren **


Harga Vitamin C Shaklee? Sangat jimat dan mampu milik. Vitamin C antara paling laris untuk kulit. Tiap hari customer order. 






Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Thursday, August 3, 2017

Promosi Shaklee 2017


Promosi Shaklee Malaysia sepanjang bulan Ogos 2017


1.  Promosi Omega Guard
----------------------------

Setiap pembelian 5 botol Omega dalam satu resit, korang layak dapat; 

Baucer RM60 (RM20 X 3)

Jika tambah lagi belian 3 botol Omega Guard, korang layak dapat;

Free Shaklee Membership (bernilai RM70)
Cash Bonus 5% (bernilai RM40)

Best kan! Dapat baucer lepastu dapat lagi free membership dan masuk duit lagi dalam akaun bulan depan. Dan semua ni Jimat RM180 yer ^_^






2. Promosi Merdeka - 60 
---------------------------

Promosi ni khas untuk Ahli Baru yang mendaftar Shaklee bulan Ogos ni. Dia tak kira nak makan sendiri atau untuk bisnes ke terpulang. 

Bila berdaftar sebanyak RM80, lepastu buat belian produk Shaklee minimum 100 uv atau belian dalam RM400 dan ke atas dalam 1 resit nanti korang layak dapat;

a) Shaker Shaklee in Coral Orange yang berharga RM18 saja



b) 1 botol Vitamin C Plus dengan harga RM60 sahaja (normal price rm104) 

* Boleh amik salah satu atau keduanya skali







3. Promosi Raikan Wanita 
----------------------------

Offer menarik untuk kaum wanita, Setiap pembelian set di bawah, korang boleh beli Follow Your Heart Thumbler dari Shaklee yang berharga RM23.32 sahaja (worth Rm80). 




> Ever Vibrant Set <

Multivitamin Vitalea 
B Complex
Vitamin C 
Protien ESP 
Omega Guard - Omega 3
GLA Complex 




> Prenatal Set <

Multivitamin Vitalea 
B Complex 
Vitamin C 
Protien ESP 
Ostematrix - kalsium 
Omega Guard - Omega 3


> Postnatal Set <

Vitalea - multivitamin
B Complex 
Vitamin C 
Protien ESP
Ostematrix - kalsium
Omega Guard - Omega 3
Alfalfa Complex 


Thumbler Merah menyala. Cantik kan :))



Jom kita sama-sama meraikan / reward diri sendiri & orang tersayang dengan wanita bulan ni yer ;))


PROMOSI SAH SEPANJANG BULAN OGOS 2017 INI SAJA!


Jom cepat sementara ada stok lagi ni ok ^_^










Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Friday, July 28, 2017

Review Shaklee: Vitamin C

SENANG KENA SELSEMA, BERSIN

Dulu- dulu kan gee ni memang jenis antibodi lemah. Mudah selsema dan pakej skali dengan bersin yang tak berhenti bila dah mula. Lebih kurang resdung lah kan. 

Bila kena debu or habuk sikit je memang senang sangat la bersin tu. Bila dah mula tu nonstop la bersin sampai hidung merah, berair, mata pun merah dan kemudian terus dapat selsema dan demam skali dapat. Satu pakej skali kot. 





But now Alhamdulillah sangat. Kesihatan Gee lagi baik dari 3 tahun lepas. Jarang sangat dah kena bersin & selsema ni. Even sakit pun cepat baik. 

Syukur ya Allah. Ni semua asbab Gee rajin dan konsisten amal VITAMIN C SHAKLEE dan dengan izin Allah jua kan. Alhamdulillah~



Sebotol ni biasa tahan hingga 5-6 bulan


Vitamin C Shaklee ni sangat bagus untuk korang yang senang jatuh sakit. Sistem imun badan lemah ke. Dia akan bantu tingkatkan sistem pertahanan badan. InshaAllah kita ikhtiar.

.

Ok. Gee share secara ringkas kebaikan Vitamin C Shaklee ni. 

•Mengatasi masalah jerawat degil, jerawat pasir & nasi
•Membantu mengurangkan kadar kolestrol dalam darah. 
•Mempertingkatkan sistem pertahanan badan. 
•Melembapkan kulit dari dalam
•Mengurangkan simptom demam
•Menguatkan dinding salur darah. 
•Mengurangkan kedut & tanda penuaan
•Membaiki parut pada kulit. 
•Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung
•Menjadikan kulit lebih cerah secara semulajadi
•Menghilangkan jerawat dan pigmentasi. 
•Mencantikkan/menghaluskan kulit
•Merangsang pembentukan kolagen dalam badan
•Mencegah dan memerangi kanser
•Memperbaiki insomnia
•Mempercepatkan waktu pemulihan demam/selsema
•Melindungi kulit dari terdedah kepada radikal bebas, sinaran matahari dan UV
•Membantu menyembuhkan luka dengan cepat
•Memperbaiki gusi berdarah









Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!