Showing posts with label mengandung. Show all posts
Showing posts with label mengandung. Show all posts

Monday, April 3, 2017

RASA LEBIH CERGAS DENGAN SET HAMIL SHAKLEE!


Assalamualaikum & Hi ;))

"RASA LEBIH CERGAS DENGAN SET HAMIL SHAKLEE" - Pn Hasnitah

Gee bukan cakap2 je tau SHAKLEE ni bagus. Tapi ramai dah yang gtau dan dapat efek best bila rajin consume suplemen Shaklee ni. Alhamdulillah. 


Macam customer gee ni cakap, kak Hasnitah nama dia;

"Alhamdulillah stakat ni ok..kak biasa tkdk alahan..ambil set tu rasa lbh cergas skit x mudah letih."




Best kan. Rasa macam bestnya lah preggy ni. Enjoy je sebab lebih ceegas tak mudah letih! Hihi. InshaAllah kesanny untuk ibu & baby skali dapat. 


So untuk mummy2 to be or yang baru preggy & tengah preggy tu gee rekomen Set Mengandung dari Shaklee. Dan syoknya set ni boleh terus ambil lepas bersalin berpantang menyusu skali! Jimat!

Apa yang ada dalam set hamil shaklee ni? Meh kita tengok apa suplemen yang sesuai untuk mummy2 semua :)




Dalam jadual bawah ni pulak gee kongsikan apa kebaikan dan manfaat setiap suplemen untuk ibu hamil. 







Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116


FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Monday, December 5, 2016

Set Kehamilan Shaklee


Assalamualaikum & Hi ;)

Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan ada sangat penting sepanjang tempoh ibu mengandung. Terdapat beberapa kelas makanan yang penting untuk ibu amalkan sepanjang hamil.




Piramin makanan untuk ibu mengandung


 Contoh pinggan pemanakan yang sihat untuk ibu semasa hamil



Gee juga ada kongsikan makanan dan minuman yang perlu dielak semasa ibu hamil






Apa Kebaikan dan Kelebihan Set Kehamilan Shaklee?


Kenapa ramai ibu2 suka dengan Set Kehamilan Shaklee? Kebanyakan pengguna2 Shaklee yang mengamalkan supelmen Shaklee semasa mengandung mendapat kesan2 seperti:
  • badan rasa lebih cergas dan bertenaga, tak mudah flat dan lembik
  • berat naik cantik dan terkawal
  • kurang rasa mual, muntah dan loya
  • bacaan HB dan BP maintain cantik
  • kurang risiko untuk dapat sembelit

Bagaimana Shaklee membantu ibu-ibu yang sedang dalam tempoh kehamilan? Jom gee kongsikan kebaikan suplemen Shaklee untuk anda!


  • Vitalea Iron Formula - membantu menambah zat besi kerana ibu mengandung biasa mengalami kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.

  • Vitamin C Sustained Release - sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih sihat dan cantik. Ia juga membantu penyerapan iron di dalam badan kita.

  • Ostematrix -membekalkan sumber kalsium untuk ibu dan bayi. Tahukah anda? bayi menyerap hampir 90% kalsium daripada ibu, Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini, ibu boleh mendapat risiko osteoporosis, rasa sengal2 badan dan kaki, simpul biawak, mudah rasa letih dan lesu serta muka akan menampakkan garisan tua.

  • B-Complex - Lengkap dengan 8 kumpulan vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan untuk membantu tubuh rasa lebih bertenaga,  emosi lebih stabil, otak lebih fokus dan wajah yang berseri!

  • ESP - membekalkan sumber protien untuk si ibu dan bayi. Protien penting untuk memperbaharui sel-sel tisue, hormon dan enzim,untuk pembentukan rambut, kulit dan kuku bayi, membentuk organ dan otot bayi, dan membantu pertumbuhan plasenta dan uterus. ESP juga memberikan tenaga berkekalan dan tahan selama berjam-jam. Ia juga membantu penyerapan optimum untuk pengambilan vitamin2 yang lain. Kulit juga menjadi lebih sihat, licin dan gebu serta kulit baby juga mendapat efek yang cantik.. inshaAllah.

  • OmegaGuard - kaya dengan asid lemak Omega 3 yang penting untuk si ibu dan bayi, Ia boleh diambil semasa trimester kedua dan ketiga. Inshaallah pengambilan OmegaGuard ini dapat membantu dalam perkembangan minda dan penglihatan bayi.





Add on ESP dan OmegaGuard untuk Trimester kedua dan ketiga



* * *


Testimoni Set Kehamilan Shaklee

















Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjt tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 0135707812

FB: Ziana Eunos



Terima Kasih memilih Shaklee ;)