Saturday, July 8, 2017

Enfuselle Shaklee: Skincare Untuk Kulit Berjerawat Dan Berminyak


Ramai yang sedang mencari-cari skincare? Lately ni Gee dapat banyak pertanyaan untuk skincare. Shaklee pun ada skincare tau.

Bila Gee tanya apa masalah kulit dorang, mostly ramai yang ada masalah kulit berjerawat, berminyak, kult kusam tak berseri, kulit jenis kering, ada yang mudah kena sunburn, kulit sensitif dan macam-macam lagi. 

So kalini Gee nak share dulu set Enfuselle by Shaklee ni yang khas untuk kulit jenis berminyak, berjerawat dan sensitif. Ada 3 item semuanya. Boleh tengok dalam gambar bawah ni. 

Dia ada pencuci muka, toner dan moisturizer. 3 item ni semua paling nasic untuk penjagaan kulit kita. 




Jom Gee share secara ringkas kebaikan setiap item untuk set Enfuselle bagi kulit berminyak, jerawat dan sensitif ini;


1. ENFUSELLE PURIFYING CLEANSER :

• Gel pencuci ini bertindak dengan lembut bagi menyingkirkan kotoran pada wajah, mekap dan minyak berlebihan.
• Bahan-bahan khas serta tambahan vitamin E menjadikan kulit terasa lembut dan segar.
• pH yang seimbang
• Hipoalergenik
• Mencerahkan tona kulit.


2. ENFUSELLE PURIFYING TONER :

• Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip.
• pH yang seimbang
• Menyegarkan dan memperhaluskan kulit dengan ekstrak likoris dan witch hazel
• Meminimumkan kemunculan liang pori besar pada kulit
• Membantu mengawal kulit berminyak.


3. ENFUSELLE BALANCING MOISTURIZER :

• Formula Ringkas untuk Menyubur dan Melembapkan Kulit
• Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah
• Bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat
• Terbukti secara klinikal:-146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
• 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
• Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
• Hipoalergenik



Kat bawah ni Gee ada share perkongsian pengguna-pengguna set Enfuselle;

















Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!